Friday, May 14, 2010

My Messy Room


You should see my room

But when you do please bring along a broom

Because its really a struggle

When you feel like you re in a jungle

and please

Make sure your slipper is not thin

Cause you might walk on some quilting pins



Pentulis

a.n.i.Q.u.e


Matila kan kalau Kak Diah mai tengok







Morale of the Story:-


-Yes, I am a messy person. You wont want to be with me in one room when doing any projects;

-Its a mistake to have a carpet in your craft room. All the scraps get stuck to it ;

-I dont have that much money to buy an embroidery machine ....; and

-wear a slipper when in my room !


Have A Productive Weekend Everybody !







4 comments:

Kawan Kak Ann said...

Cantik la kak ann. Tak sabar nak letak dalam bilik depa kat rumah baru nanti :-).

DiahRothman said...

Ann, tu kena surprise kan Ann nnti... dan tak aci kalau tak original you.
Lepas hari penyayang baru leh jumpa, want you to meet someone...!

a.n.i.Q.u.e said...

Kawanku: seriau juga sbb kadang tak sama kalau nak banding dgn gambar dgn yg betul ... hmmm

Kak Diah: tak pa .. ann akan bersedia selalu utk tunggu spot check ... hahaha ... sapa pula tu nak kena jumpa ...? Tengku Intan pun dah suka menjait ka... hehehe

a.niza said...

klu tak messy tak sah la jadik sahabat karib mesin jaet