Monday, May 17, 2010

How To Make Your Cushion A Happy Cushion



 applique it with a smiley flower

hmm...



 a tad drab

but a comfy one

hes coming with me to bed tonight !

oh well ....



;-)




9 comments:

mama nuriel said...

...hehehe....creative....but, it smiley flower or grinning flower?

a.niza said...

that particular happy flower is truly u la ann!...happy 24/7

Azaidris said...

that smilling flower can really make someone's day :)

a.n.i.Q.u.e said...

mama nuriel: mcm kerang busuk kan ....? hahaha .. ya la grinning s more like it ..

aniza: penyu menangis sapa yang tahu .. (tetiba penyu ..motif?)

aza: I hope so ... hehe. tapi belemoih sikit la bunga tu.

mama nuriel said...

ghegheghe.....macam kerang busuk pun tak pe......asal comey...hehehe

rosh said...

so cute. (sambil tersengih2... hoping someone can give it to me...)

wani said...

hii ...kreatip ye buat design bantai tu....kedah tang m na,kami org kedah gak,sp..tg mai kat blog craftkami tu..senapang tksempat buat sempat adala gi 50 ekoq lagi tksiap askar tu....cntik meja biru n krusi kat tingkap tu,rotan ka?

Ayu said...

Ann ....lepaih ni hang buat pulak kusyen yg ada perkataan. .hahahaha...
Ok tak idea aku???

a.n.i.Q.u.e said...

mama nuriel: hehe .. thanks

Rosh: hint nih ... kena buat giveaway baru best kan ... :-P

ayu: huh .. jangan cabarrr ... hahahaha .. tengok aku hahahaha

wani: ya la kalau you buat senapang kat depa pun .. larat ka depa angkat senapang ... hehehe. ya .. kerusi meja tu rotan .. second hand make over ... saya kedah kat Jitra ..parents kat SP

:-)