Thursday, May 6, 2010

Bila Tension Dengan Tekanan Entry Yang Serius ..



Aku lari

bawa hati 

bawa beg merah besar berseri




menari boogey


 
dengan penuh aksi

dan gaya berani


.
.
.
.
.
.
.


tengok aku begini

teksi pun takut nak berhenti



hahahaha


:-P



9 comments:

Ayu said...

nak sambung...nak sambung..

monyet pun cabut lari
bukan kerana aksi boogey
tapi dek beg merah yang nala punya besag...(eh..eh...dah tak rhyme)

My Botang said...

mcm scarry jek nak komen about your aksi and THE beg merah.. *gulp* just nak suggest.. tolong la add follow nyer box kat blog you nie.. senang nak follow update.. sekian terima kassssiiiiihhh *aksi Alleycats*

Zura said...

hahahahahha....tu tension ke heppy? cam dancing jer..Now I can see how big the bag merah is...mak aii...memang boleh isi all the kain in my lemari ajaib tu hahahhah

Azza is my name... said...

hehehe...kelakar nih. :)

shaliza said...

Awat jadi lagu tu? :-) soalan: sapa yg ambik gambaq kak ann? camera auto ker? :-)

mama nuriel said...

:)....hehehehe....really big red bag......banyak kegunaannya....

a.n.i.Q.u.e said...

Ayu: hahaha you can imagine aku sendiri 5'6" pun dah nampak besaq beg tu ... mcm mana la kalau mak aku yg rendah dari aku tu bawa ... tu tak kira kalau budak yg bawa .. mau meleret ke tanah

MyBotang: understood .... some things are better left unsaid ... burok gila kann.... hehehe. segan la nak letak followers box .... i ll think about it. Thanks

Zura: itu lah kan ... lagi best kalau beg tu pun ajaib mcm lemari you ... abracadabra saja .. semua yg dalam almari ajaib you terus ada dalam bag ajaib i .. hahaha baru best ! (jadi sawan la you kalau tengok kain2 you hilang)

Azza: aksi buruk kadang kala boleh jadi kelakar .. kadang boleh buat orang menyampah .. ok ini yg pertama dan terakhir ! :-P

shaliza: sabar sabar tarik nafas .... gambar ni adik kak ann yg ambik ... bukan driver teksi

mama nuriel: memang banyak kegunaan ... buat apron pun boleh ..skirt pun boleh ... bed spread pun boleh juga ... selimut pun boleh ... apa saja lah kiranya. Tudung saji ja tak boleh ... . Thanks for visiting

Greenlime said...

reading this entry tickle me to the bones :)

Anasfadilah said...

hahahahha..kelakar la th epantun and the aksi with beg merah sambil berb boogey.