Saturday, May 29, 2010

I Am Into Plain Cotton Linen







I hope you re having a wonderful long weekend


:-)



No I dont have issues with long weekend



9 comments:

mama nuriel said...

the little birdie..... hehehe...sweet2....i like....

Azaidris said...

how i wish blogspot ni ada like button mcm facebook...

I LIKE!

My Life My Journey.. said...

org kreatif ni buat apa aja semua cantik d pandang, kalau yg tak kreatif ni buat la mcm mana cantikpun tetap nampak sumbang.. jeles tul..!!!

Ayu said...

wah..sepeninggalan aku berada jauh dr hang ada new development rupanya...cuba close up sikit label hang tu...hang pakai apa??.. riben??..mms aku bsk pagi..

Btw, aku dah tak sabag dah ni nak balik Perai/Jitra...rindu dah kat Aurora aku.

rosh said...

like it too..

a.n.i.Q.u.e said...

Tow Che Tow Che ... Thank you kan katanya pada semua ... kerana sudi hadir di entry ini dan memberi komen.

sangat menghargai .. sangat ..

(sambil lap air mata)

jap nak kata kat Ayu: yang hang tak bawa Aurora tu ikut sama pi KL pasai apa ? mesin tu sama besar dgn keta hang ka ..?

a.niza said...

leh tanya, where u got yr plain cotton linen blend? if Etsy which seller, please? how much ya? TIA

Ayu said...

seperti dlm sms ku sebentar tadi.. I repeat & I quote 'cinabeng lu..!

Even tho Aurora aku sekecil & secomel kereta ku tapi.. ia mahai la jugak (ayat ni kena sebut dgn nada ada pangkat la jugak)

a.n.i.Q.u.e said...

Kak Aniza: dah baca msg Fb ann kan kan .. hehe

Ayu : hahahahahaha ....