Tuesday, September 21, 2010

MamaNuriel Pun Buat Giveaway Mak Andeh, Bukan Kita Saja


Giveaway MamaNuriel yang sangat baik selalu komen kat blog saya yang miskin hina kaya budi bahasa ini .... hahahaha. Sila klik gambar untuk ke entry beliau.


Oleh kerana perhubungan yang baik sudah terjalin kami berdua hampir serentak bermimpi nak buat Giveaway ... pun begitu saya sangat suka dengan beg yang beliau warwarkan sebagai tawaran hadiah Giveaway beliau.

seperti kata pepatah:-


Kalau ke Kelantan jumpa Ustaz Nik
Kalau buat Giveaway harap dapat kat CraftyAnique



hahahaha


Dan saya tahu ramai yang tarik rambut sebab rasa susah dengan Giveaway saya, malah ada yang buat tuduhan seperti saya tidak mahu memberi hadiah ... hehe Ayu lah tu .. kata saya tak nak kasi hadiah.. padahal dia memang tak buleh masuk pung.

Jangan putus asa ..... tak semua di dunia ni seperti apa yang kita jangka .. silalah terus mencoba.
Anda pasti tidak akan hampa .... (wahh rhymenya ...)

Selamat Hari Selasa

:=)


1 comments:

Mama Nuriel said...

saya terjah....hehehehe...tapi sila tempelkan link dan email add di bahagian komen atas entry give away tu nanti naaaaa.....hehehehe...