Thursday, September 30, 2010

Esok Gambar Dengan Posmen





5 comments:

Ayu said...

wahh...mesti ramai yg jeles dgn winners...huh...walaupun aku mmg dh tau jawapan teka teki tu..dan memandangkan aku mmg kena ban dr enter hang punya GA ni...sib baik aku boleh self service pi amik apa2 yg aku nak kat sewing room hang...

(To Non winners...pls pm me apa2 yg you all nak...shhh...jgn bising2 nnt Ann tau...)

Sheila Wahid said...

Akan ku tunggu uuuu...
Pasti tiba saat itu...
Akan ku tunggu..

Lynn Nasir said...

wah..buttons dok dlm packing felt ka? hihi..rajinnya..

mine ada pink! :)

Mama Nuriel said...

ayu.....nak benang yang banyak tu...geram je.....ambik semua wona.....sampai abis stok pun tak pa....nanti ann boley beli len.....hahahaha

Lynn Nasir said...

salam sis,

parcel dah sampai semalam. tapi envelope tu ternganga! terbuka habis kat tempat masuk brg tu. mujur you put all the stuffs in the plastic bag. or else i'm so sure something will gone missing :(

can complaint to poslaju ka?