Friday, September 24, 2010

Macam Mana Ni Nak Buat Giveaway .. Semua Orang Tak Tau Jawapan .... !!!!!!



hmmmm

Nak kasi hadiah .. tapi soalan susah lah pulak

yang berani hantar jawapan .. semuanya betul ...

mcm mana nak sampai email yang ke seratus nih .. kalau sepuluh pun tak cecah lagi

warghhhhhhh

7 comments:

Mila@Rimbun said...

hint2 skit jawapnnyer.. adeh.. dah banyak kali masuk sini sbb asyik lufer jer soklannyer.. nak jot down maleh ler plak hahah

MamaDaniel said...

saya hantar entry lagi ek.. :)
buleh tak?

Sheila Wahid said...

Tak pe kak... Sheila sanggup menunggu... atau bagi le kat semua yang dah email jawapan yang betul itu... bernas tak idea???

Mama Nuriel said...

okay....kepada tuan-tuan dan puan-puan.... setiap org boleh hantar penyertaan sehingga max 10x....cepat sikit sampai 100 tu. Ala, tukar la soklan atau hintkan lebey skit.....ni dok tenang je tgk hadiah tu.......

Ayu said...

ala...bg je hadiah tu kat 1st 10 ppl yg submit jawapan... sure yg dh submit jawapan akan sokong cadangan aku...Hidup Ayu...!!!

Sheila Wahid said...

Bijak...bijak... Ayu memang bijaksana & bijaksini.. Sheila sokong cadangan ayu 100%..

a.n.i.Q.u.e said...

Mila: Bukan tak nak kasi hint .. masaalahnya memang ada yg tahu jawapannya .. not fair lah pulak kat depa ..*berkata sambil mengalir air mata*

MamaDaniel: hantar lagi .. haritu dah hantar kan .. rasanya ada dalam Blackberry-yg-tetiba-waktu-ni-lah-masuk-hospital ....

Sheila: terima kasih Sheila kerana menjadi salah seorang yg hantar jawapan ... terharu sungguh ada juga yg tahu jawapan

MamaNuriel: hmmm .. tak pa tak pa .. next time i musti buat lagi GA yg mudah dan senang ... yg semua org akan hantar email bertubi-tubi ..(hamik bertubi-tubi lagi)

Ayu: cadangan yg bagus ... sedang dipertimbangkan ... Ayu... *cakap dgn manja nih* .. you pun tak tahu kan jawapan tu ....kan kan kan *mata berkedip* ... hahahahahaha *gelak mcm setan*

Sheila: Sokong sajaaaaa......

;-)