Monday, September 27, 2010

Colan-Colannya (Kata Alleycats)


Ladies ... I m listing here the list of those who had sent in the correct correct correct answers:-

1. Haslina Haroon
2. Sue Rosly
3. Errin Rizz


For those who had sent but are not listed here can you please email me again because like I said my Blackberry went berserk and was sent for repair .. I should only be getting it in a few days time. So in the mean time, please resend your answers again to anickue@yahoo.com

And Yoon, jawap sekerat saja mana buleh .... you only answered the riddle part and must have forgotten to answer the next part.

Sheila Wahid ... send sekali lagi buleh tak .


dan pada yg lain .... dengan linangan air mata saya nak kata "Cuba lagi ...."


Salam Hari Isnin

8 comments:

Mila@Rimbun said...

jawaban nyer jawaban nyer.. daku nak tau jugak (pastu buleh pura2 send email tp lambat sampai, buleh claim hadiah jugak huhuhu)

Zura said...

huhu...sedih...sampai ke sudah zura tak tau apa jawapannya...terer nya depa yg tau nih! takpe maybe next time le kak ann...eei..jeles ngan bakal pemenang hadiah yg banyak tuuuu... :D

Sue Rosly said...

Seronoknye... My name My name is in the list.... Thank you Anique... Thank you Anique... :)

Azaidris said...

Ha'ah la k.ann.. Jgn la kecik hati..Bukan tak sudi nak join, tapi nak teka pun tak tahu.

Kalau ada peluang lagi..akan ku gagahkan diri utk cOba yek.

Kpd yg bakal menang...tabik spring!!!

Please la reveal the jawapan soon. Debar nya sama je mcm nk tahu nama pemenang..

Haslina said...

Wah!!!!! saya sangat suka dan gembira!!!!!! Terima kasih ye tuan rumah!

Yati said...

Tahniah pada colan-colan pemenang. Cayalah, tau jawapan tu. (Pssst... pada senarai colan-colan, kalau nak pattern stitch-a-photo FREE) email la kat saya, jawapannya segera. Hehhehhe...
^_^

Sheila Wahid said...

Kak anne... Sheila dah send.

sue said...

salam tuan rumah .. hehe..

saya ade hantar jawapan.. tapi agaknye tak betul la kot eh... tapi rasa-rasa betul kot .. ngeeee....