Monday, March 28, 2011

Zikir Seorang Crafter




sekadar mahu berkongsi

saya cuba untuk selalu bezikir dan menyebut

"Wahai Yang Maha Cantik"



Ya Jameel

setiap kali sedang membuat hasil kerja saya

dengan harapan Allah bersama saya

dan membantu saya mencantikkan hasil kerja saya


:-)



* the first khat means the same thing as the second one

7 comments:

DiahRothman said...

Ann, tulisan tu leh trasfer buat ngan cross-stitch..... see if I have the time.... it should be lovely when framed up!! Interested?

Mila@Rimbun said...

baguslah K.N niii.. sampai berkraf sambil berdakwah... thanks.. akan di amalkan selepas ini

Rosh said...

Tetiba kurasa syahdu.....

Zura said...

Zura pun nak amalkan jugak lah kak ann...Zura suka baca ayat seribu dinar dan satu ayat dalam surah nabi yusuf tu...Insya Allah berkesan mohon dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan..thanks for sharing kak ann!

Zura said...

Eh...lupa nak komen - saw your Etsy store, awesome work!! It's amazing how you quietly took the plunge! Zura jugak still hesitating even though dah register my shop aeons ago huhu...all the best kak! *hugs*

a.n.i.Q.u.e said...

Kak Dee: Ha ah sure lawa gila punyalah kalau jadi cross stich ! Sangat tergoda dgn idea tersebut ..

Mila: Cer cuba ! Cer cuba ! Cer try !

Rosh: Laa.. mcm mana tetiba sayu pulak ...

Zura: Ha ah selalu dengar Ayat Seribu Dinar tu ... nak kena start amalkan juga lah .. mana tau laku kusyen kat etsy tu ... hahahahaha .. bukan senang nak laku la Zura .. Kak Ann bantai cuba saja ... Cer cuba ! Cer Zura Cuba !

Rosh said...

Ann, syahdu sbb dakwahmu masuk menikam kalbu... blh penerai masa nk berkraf nnti.. syukran ya Ann...