Saturday, March 12, 2011

Percayalah Perempuan Sebesar Dan Seberat 7000g Juga Mampu Membuat Beg Seberat 300g


Jangan percaya itu berat saya. Saya selalu kelentong berat badan saya demi keselamatan diri.
Maklumlah orang kurus selalu dicemburui ramai orang.

ok
back to business



ini beg terbaru

ya kain gambar gnome tu masih berlambak tak habis

sabar saja lah

mungkin projek seterusnya akan masih mengambil mereka sebagai peranan utama






maaf jugalah tak amik gambar model bersama beg tersebut

model tu terpaksa ditamatkan perkhidmatan

ada pembaca (bukan kamu) yang komplen tangannya keras seperti kayu

demi menjaga hati pembaca

saya tamatkan khidmat beliau

tangan kayu mana layak pegang beg buatan tangan


sekian.


selamat berhari minggu


p/s:

notis tak saya pakai penyepit kayu sebagai penutup

malas nak jahit penyangkut yang sepatutnya

nak jahit zip jangan haraplah ....


sekian
(untuk ke dua kalinya)


:-P












10 comments:

Yati said...

Ha ah la, tak caya la berat akak banyak tu.
Pakai sepit pun lawa bag tu kak! :)

Zura said...

Hehe lawaklah kak ann ni...I love the bright combos so cheery :)

DiahRothman said...

Hai, tak kan nak kawan ngan Gnome jer. Mai lah kat sewing corner KD ni.... lama tak jumpa Ann!!!!

mamaAm said...

I'm in the BAG mood too
:)

Fieda said...

...terang warna....mesti ceria je klu bawa gi jejalan nih...:)

Mila@Rimbun said...

ceria pagi ahad saya ngan posting u ann.
emm kalau ler tau sapa si pembuat bag tuh, mesti tau sapa perempuan sebesar n seberat 7000g tu kan kan... sapa eks yg buat beg tuh hehehe

Rosh said...

hahahaha!!!! gelak besaq nih! unik sungguh begmu itu... hehehe...

Maya said...

hahaha.. kelakarlah kak ann..

Ayu said...

wehh...ketag aku tgk gambag pakcik witch janggut tu...I think u shd just stick with halimatun saadiah laa

a.n.i.Q.u.e said...

Yati: tu kah Yati jangan percaya pada cerita tak berapa betul. Mula ingat nak pakai sepit kain .. sepit rambut kecik sangat kan

Zura: Yes .. i love the colors too ... only that when I use it people think I'm 15 (nampak sangat menipu)

Kak Dee Deary: Kak Dee ann sibuk main badminton sekarang ni .. walaupun asyik smash kena jaring dan shuttle cock patah .. ann gigih tau ...

Doc: Hidup Bag !! Hidup Bag ! Long Live the Bags! haha

Fieda: memang tension kalau bawa begh ni jalan2.. orang asyik panggil "Adik"

Mila: Eshh Mila tak yah lah nak main teka2 .... mestilah bukan kak ann yg kalau berat cenggitu .. :-p

Rosh: Ehh Pelatih Kesatria mana boleh gelakkan orang tau .. nanti denda kena hantar kat ai pentup cerek (hahaha)yg gambar butterfly tu !

Maya: eshh kak ann kan kalau Maya jenguk mesti rasa teruja .. mcm cikgu2 rasa bila Guru Besar round kelas ..

Ayu:Hmm ... tengok janggut pun ketaq, kalau misai ok dak ? Halimatun Saadiah sibuk la ni.. tak dak masa nak posing utk aku.