Thursday, March 24, 2011

cinta itu ialah apa yang engkau (atau awak) beri, bukan apa yang engkau (atau awak) harap akan diberi




your love life would be much better if you adopt this

life's dissapointments are always due to expectations not met

as you go through life you'll get to learn that

people always dissapoint you

the reason people dissapoint us is because

we sometimes expect too much from them

the lesser you expect anything from people

the lesser dissapointments you' ll get

:-)





9 comments:

DiahRothman said...

Ann, cantik sangat!
..... beri beri beri cinta
..... cari cari cari cinta
..... beri dan cari kena sekata
..... kalau tak cinta jadi buta!

Why suddenly ... all the LOVE topic??? Are you?????

Rosh said...

i luv wat i see... apasal tetiba mcm dgr ada musik latar ala2 filem hindi ya... dlm bantal ada cinta?

mamikelate said...

so in LOVE with your free hand sewing...come do'oh ore Klate kato

Mila@Rimbun said...

opsss.. I am in love... with your cushion cover... r u in love k.N?

Ayu said...

i refuse to comment..sbb ayat ni aku dok dengag selalu..dgn nada mode berletiag yg hang selalu bg kat aku..

Di Sg said...

Cantik and i like the part yg ada underline kat "not" .... buat kat adik perempuan satu pun baguih juga kan ... tak pun sling bag yg cute cute .... sure dia suka .... kan dia dok bersedih nie .... kesian kat dia kan

a.n.i.Q.u.e said...

Kak Dee: haha .. ala kata azimat lama yg dok pakai ... tapi kadang penat juga lah kan nak apply... hahaha

Rosh: wehh dalam bantal ada kabu laaa!! hahahahaha

Doc: terima kasih ... sangat menghargai kata2 saudari (hahaha mcm surat lama)

Mila: Cinta itu universal Mila ...(*motif?*)

Ayu: dengan tidak mahu komen, anda masih tetap berkomen .. keh keh keh

Yg di Sg: amboi amboi amboi .... beg laundry lagi .. beg sling lagi .. bantal lagi ... eshh banyak nih ! :-P

Marie said...

so unique..i'm in love too! :D
cantik bangat...sukaaa

a.n.i.Q.u.e said...

Marie : Hi Marie .. thank you so much for dropping by ! I really appreciate it