Sunday, March 6, 2011

I Screamed For A Bag !

















Nampak tak tangan seorang pemain badminton ?

Nampak juga tak poket kat dalam yang herot petot ?

tak mengapa, itu semua tak penting

sebuah beg tidak akan membuat tangan kita gagah seperti Ch*ng Wei

bermain badminton juga tidak membantu jahitan menjadi sempurna



yang paling penting adalah supaya beg kita

dapat memuatkan semua barang kegemaran




dan mungkin satu raket.


:-)



p/s:

maaf gambar yg blur sebab Popo tak pandai main shutter speed



7 comments:

Ayu said...

wahh...dah improve sikit saiz beg. Once upon a time dulu aku masih ingat beg merah XXXXL tuhh...

DiahRothman said...

Ann, leh isi macam2.... kalu travel leh muat baju utk brapa hari eh...!

MyBotanG said...

i love the details on your bag.. (you prihatin about small things) the timbul gnomes, the cuppy applique and ehem the senget pocket.. but like you said it doesnt really matter as long as you handmade it yourself.. it is PERFECT!!

Azaidris said...

So missed this kind of post from u :)
Best betul sengih2 & gelak2 sorang pagi2 nih baca entry kak ann.
Tak penting apa rupa beg tu..yg penting puas hati buat sendiri,OOAK (sesangat;)...and berfungsi :D

a.n.i.Q.u.e said...

Ayu yang ayu: hahahaha beg tu masih ada tau .. any beg smaller than that beg kira kecik laaaa

Kak Dee: takat nak isi barang nak lari pi rumah Kak Diah no hal punya .... selimut dengan sarung bantal boleh la masuk .. bantal payah sikit kot

Sue Deary: Uhhhh *mata Bambi* coming from you makes my day .... (but seriously I never tot i m the kind yg prihatin about small things .. hehehe)

Aza: Warm up saja baru tu .... hahaha

Mila@Rimbun said...

dah beralih angin ke beg plak yer... suka ler gnomes tuh.. cute.

a.n.i.Q.u.e said...

Mila: Gnome tu pun kirim salam kat Mila ... suka dipuji katanya ... hahaha