Tuesday, June 15, 2010

Bila Belgium Dalam Bayangan

Menyampah kan bila tengah-tengah bulan ada orang buat SALE. Jualan sana sini. Sebenarnya kadang tak penah kisah pun kalau SALE ni. Tapi kalau SALE yang melibatkan sebutan yang berbunyi seperti POLKA DOT ... blood can co upstairs you know !

Bukan apa, tak ker HOT kalau duit kureng tetiba Ayu buat sale kat BLOG dia



I Love This Red Polka Dot !!



Dan kalian kan juga tahu Popo kucing saya tak suka Quilt untuk tidur malam. Tapi kalau ibu-ibu sekelian memang teringin nak buat quilt sebagai latihan boleh la beli panel yang murah yang tengah SALE . Kalau tak jadi pun tak tension ... hahahaha


Popo tak suka tidur atas binatang yang menjadi saingannya



Dan kalau yang memang kaki quilt yang suka kain-kain serpihan ... hahaha boleh la pi sambaq kat blog Ayu cepat


I love this combo



Ayu kata kalau I tolong promote SALE dia nih dia nak bagi tiket penerbangan pergi balik ke Belgium .....



hahahahahahahaha


:-D

8 comments:

Ayu said...

Betul..betul..betull...Pondok Craft tgh buat sale...I am currently uploading all the products kat blog...(sorry our other online store tgh dlm serious maintenance)..

Just posted a giveaway note..Gambag maybe nampak not so cun tapi real life teramatlah cun. And..I might add some more freebies.. almaklum lah hati tgh gumbira...hehehe...

Errr...Belgium Ann??..Adakah aku berjanji semasa aku sleep walking??

d u r a said...

tak aci ni, dekat ann ayu janji bagi tiket pi belgium. tapi kat kami semua dapat stash. takpa stash pon sangat best..nak masuk promote jugak la hehe..

Mama Nuriel said...

hehehe...ann....mmg hangat mata la tgk semuanya sale......kehkehkeh.....sompat gak la i sambar 1,2 fabric tadi.....ghegheghe.......seb baik waktu rehat tak panjang.....n kena balik keje semula...klu tak mau la i bertapa kat situ tak mo balik2.....;p...

a.n.i.Q.u.e said...

Ayu: Dalam hati ada bunga nooo... kalau nak ikut yang hang janji waktu sleep walking lagi sakan ... lagi macam2 antaranya siap nak bagi hadiah mesin Bernina hang yg mahal tu la , nak bagi semua kain kat kedai la ...nak bawa aku pi round dunia la ... bla bla bla


Dura: Ya lah bila dah sale sakan nih, tiket nak pi Belgium tu apa lah sangat kan ... tapi sayang satu saja kot tiket tu ... huhuhu

MamaNuriel: hahh pi sambaq cepat .... awat amik 1,2 saja ? pi lagi pi ... pi amik banyak lagi .. hehehe

:-D

Mama Nuriel said...

nak sambaq lebih.....budget lari la bulan nih....(tu la...ayu tak mo cakap awal2 nak wat sale.....klu tak mesti dah budget siap2...)

Zura said...

kak ann (i've a hunch sis), giler best dapat gi Belgium promo sales nih! kak ayu kalo camtu zura nak tiket penerbangan ke Bahamas coz dah dapu 3 baby panelssss....ehehehe....

rimbun said...

uih ann.. ticket to belgium tuh for two or for three.. nak itut kikiki..

a.n.i.Q.u.e said...

MamaNuriel: dan la sampai gaji hujung bulan ni pastu shopping lagi .. hahahaha

Zura: (hahaha ....tipu lah hunch....Ayu dah pecah rahsia cakap dia 39 hahahaha tapi I muda lima bulan dari dia hehe) tu lah kan Kak Ann (awww)dah suggest suruh bagi hadiah Giveaway tu tiket melancong ke Afrika .. tapi dia tak nak, payah dapat tiket la ni katanya World Cup.

Rimbun: alaaa.... sekali sekala rayan (bhasa Kedah) nak tiket ke Belgium .. mana tau dapat sungguh hahahaha