Sunday, April 18, 2010

Weekend Project







Puas hati dapat buat dua benda nih


:-)


Time to go out and find something to eat


:-P

10 comments:

Zura said...

So cute! Siap piping lagi. Are those appliques?

a.n.i.Q.u.e said...

Thank You Zura for dropping by. Glad you like it. Bukan applique tu, amik kain ikea letak batting kat blakang lapik kain pastu quilt ikut lukisan semua tu ...

Gilalah kan nak applique semua tu ..... tujuh hari tujuh malam tak siap wehhh ...

:-D

Azaidris said...

I have the same fabric tapi not the same level of passion & patience to quilt all around hehe. tapi mmg sgt cantik.

zhfr said...

yang ni memang la cantik

Princess Closet said...

Wah really nice, I thot you appliqué too, clever!

Ayu said...

seminggu aku tinggai hang..ini hang punya projek. Patut la order batting...cantik2..aku boleh outsource byk order kat hang..

a.n.i.Q.u.e said...

Aza:thank you Aza ... alaaa tengah naik syeikh tu .. tu yg menjadi-jadi .... hahaha

zhfr: bukan awak sorang saja artis dalam famili hahaha ...thanks

Princess: thank you ... nak terkeluar lah juga biji mata buat

Ayu: tu lahhh ... kalau hang tinggal aku lama2 .. sure nanti balik aku siap quilt king size satu dah ... hahahaha. tapi dah tak dak batting ... :-P

Ina said...

salam...

sangat cantik...terpaku tgok...HEBAT...
tak pandai menjahit...bru nk pi bljr...
Appliques to apa? Batting tue apa? Quilt tue apa ek? Klau sudi terangkan, terima kasih banyak2....sgguh tak pandai...

a.n.i.Q.u.e said...

Ina,

sorry lambat balas... kalau nak tau semua tu paling senang cuba Ina google cari tengok ... sebab kalau akak nak cerita 3 hari 3 malam tak habih ... hahaha. Lagipula I am new too and still have a lot to learn

thanks Ina for dropping by

Ina said...

altho' u r new to everything look so simple and cute....cam selamba je artwork tue terhasil...ahaks...

Ok,will look at Mr Google...tingin nak cuba...mcm sng....ok...Thanks again...