Friday, April 23, 2010

Kusyen Malam Jumaat



Macam tajuk filem hantu kan ?


:-)

10 comments:

Anonymous said...

cantik sangatt!!!!!!!!!!!!!!!!!

a.n.i.Q.u.e said...

Wahhh .... Anon mana lah pulak nih....?

:-)

Terima Kasih

nurazimah / Imah said...

kreatif....comel...suka sangat...

CA said...

Tolong buat saya satu! hahaha kalau ikut dah banyak dah kena buat kat saya kan?

nurazimah / Imah said...

camne nak follow blog ni...

a.n.i.Q.u.e said...

Imah: thank you .. terima kasih. Eloklah kalau Iman nak jadi follower pun .. kalau Imah nak jadi follower Imah pi ke profile rasanya pastu tengok lah kat sana .. dan Imah akan jadi follower saya yang ke TIGA .. salah seorang dari TIGA tu pun adalah saya sendiri ...(gilalah kan Blogger mcm mana ntah kita boleh jadi follower blog sendiri ..) hahahaha


Adikku: saya nak kena buat kat saya dulu nih .... hahahahaha

:-P

Sabar ya .. lepas Mak ..baru awak

semekutz said...

i punyaaaaaaaaaaaaaaa tu saja la tu nk buat penlupaaaaa tsk tsk

a.n.i.Q.u.e said...

sekut: hahahahaha ...... (tak tau nak jawab apa...)

:-P

balkhis said...

i saw tini blog that link to yours on how to easy stitch... jatuh cinta dah ni anique... nak try buat gak nanti.. tapi kan nak tanya...hhehe budak br blajo ni.. kain yg tepi2 tu tak jadik berbulu ke nanti? biar jer eh tak perlu nak jait tepi bagai...tlg jwb ya sifu

p/s: canttiikkkk bangattt!!!

a.n.i.Q.u.e said...

balkhis: mak aii panggil sifu lagii .. kita pun baru belajar lagi ... :-P

menurut buku si Poppy, yg berbulu tepi tu tergantung pada jenis kain .. kalau nak bagi elok katanya cari kain yg tak berbulu teruk sangat .. mcm saya yg beginner ni hentam saja kain apa pun ...dan kalau jahit tu agak2lah jangan masuk dalam sangat bagi betul2 kat tepi .. lepas jahit tu kalau ada yg berbulu tu gunting saja la

sekian. wassalam