Tuesday, June 28, 2011

Handmade Tudung






Link
Bought a few meters and turned it into my own self made tudung

:-)


(ps: I know I look like a "fly" with that big sunglass)

hahaha




9 comments:

DiahRothman said...

Anne, mmmm patut senyap jer.... ada benda baru yang DIA tengah proses rupa nyer... :)

Cantik.... tuan dia pun cantik!

Mila@Rimbun said...

sokong kakD.. tuan tudung n tudung dua2 cantiklah.. walaupon mata "fly" hehehe

a.n.i.Q.u.e said...

Biar betul Kak Dee dgn Mila ni .. tengok gambar mana satu yg kata cantik tu .. Gambar Ann yg bawah tu la ... yang atas tu gambar gadis Korea mana tah ... :-P

Thanks kak Dee .. Mila ..

:_)

Aneesah said...

Sangat cantik! :D Kat sini pun ade terpikir nak buat tudung sendiri (sebab tak reti pakai tudung shawl [which is what they sell here as neckscarves], nak kena square jugak). T-T

Rosh said...

wah, cantik le kain tu. i like! it makes u look so ayu. ada belen, buat ler 1 utk mama raina... hehehe.. plus mata lalat & tahi lalat... mmg stylo :)

iNaiya@nai said...

huhuu.. baru je terfikir nak potong remnants baju kurung esp yang chiffon buat tudung.. tapi bukan untuk dipakai bersama2 bajunya laa.. dah terinspirasi dah nih! hihi.. ;D

MamaDaniel said...

sweetnyer dia... pheewittt!
buat baju pun mcm cantik fabric tu.. :)

nadia said...

nice fabric ! i like :)

nadia said...

nice fabric ! i like :)