Sunday, April 10, 2011

Seperti Kata Labu "Hari Ni Hari Bodo Saya Mak Encik"


what an eyesore !

hahahaha

actually this was meant to be a trial project for the sleeve I wanted to make

without much thought and done with such haste




the yellow border was an after thought

trying to mend something which turned out worse

so I tried again





its not so bad


didnt even bother to put the dot on the "i"

what more to add all those appliques and patches like I always do




just a simple one

:-)

and I cant wait to make more !



7 comments:

Ayu said...

wahh...disamping sibuk pack baju utk trip hang nun berjumpa Mr Pope...sempat jugak menjait... Wehh.. beg aku dah ready...kasutt??...tak dan pi cari dah...pakai gak la kasut power aku yg sedia ada..uhuk..uhuk..ni la padahnya buat keja last minit

mis said...

so cute! :)

Rosh said...

jujur sejujur-jujurnya.... err... 1st attempt tu kureng memberangsangkn... but d 2nd attempt... i like! Sempoi but nice...

a.n.i.Q.u.e said...

Ayu: hohoho ...... sib baik ada kasut power tu kan.. if not hang kena bawa kasut sekolah anak hang ... pastu kena bawa kapur kasut sama ... :-D


mis: thank you. terima kasih

Rosh: alahai Rosh memang la obvious sangat huduh gila la yg first tu ... hahahahaha ... saja tunjuk pi lah .... hehe

Yati said...

Comel je Yati tengok. :)
Hari ni hari bodoh saya juga, mak encik. Saya salah kira cross stitch. Malas nak cabut. Dah simpan. Huhu...

juzbetty said...

wow...nicely done. I'm envious. Saya baru belajar. mcm tak sabar mau jadi pro. haha...Anyway, you have motivated me. I'll try my best.

a.n.i.Q.u.e said...

Yati: you are so sweet ... thank you tapi yg mula tu memang la huduh gila ... hehe. Bukan ayam saja kan yg tensyen bila nak menetas ....

JuzBetty: tq for dropping by .. learn from all my silly crazy mistakes ... hehehe. you ll do better than me !