Wednesday, July 20, 2011

Saya Harap Saya Tak Ditahan Polisi Kalau Pakai Beg Ini

front


back




Sangat berharap .....


:-)



7 comments:

Suzie said...

Tak sebab tak ada nama Bersih ....heheheh nice color

Mila@Rimbun said...

saya rasa k.N tak kan ditahan, tp beg ni akan ditahan wakaka.. sebab polisi jeles nak pakai beg cute ni jugak wakakaka.. I am clean

Sheila Wahid said...

Hahahahaha.... akak ni lawak le pepagi ni... mila@rimbun buat statement cover line "I am clean"... suka2...

yus said...

cadangan : & CABARAN...tambah je perkataan BERSIH tu...CANTIK & NAKKKKK

Fieda said...

sungguh jeles...nak juga satu...hehehehe....

Cute warna dia....en polis akan kipnap untuk bagi kat anak dia atau wife dia guna nanti...hehehehe

MamaDaniel said...

baik-baik time kelur dgn beg ni ek.. kalau ada road block, lebih baik terbalik kan beg itu.. hehe.. ;)

yus said...

Sayang KN...I LOVE this bag...syukran jazilan!